Broodoven

Garden Kitchen™ voegt dit voorjaar de broodoven module toe aan het assortiment.

Die heerlijke geur van zelfgebakken brood kunt u dan beleven in uw eigen tuin. Garden Kitchen™ biedt de functionaliteit van een

Brood oven

eigen broodoven! Zo kunt u experimenteren met eigen recepten van brood of Italiaanse foccacia. Lekker hartig met bijvoorbeeld zongedroogde tomaatjes, olijven, olie, zeezout

en kruiden. Maar ook zoete toevoegingen zijn fantastisch in brood. Denk maar aan rozijnen, abrikozen, dadels, vijgen of noten. Dit geeft direct een mediterraans effect.

De broodmodule wordt eenvoudig bovenop het kachelgedeelte van Garden Kitchen™ geplaatst. Functioneel handig maar zeker ook visueel aantrekkelijk. Uw buitenhaard wordt namelijk een stuk hoger en dit geeft gelijk meer “body” in uw tuin. Omdat het bovenste gedeelte van de buitenhaard een meer constante en lagere temperatuur heeft, is het bij uitstek geschikt om brood te bakken. Een temperatuurmeter houdt u constant op de hoogte. Kijk verder bij Elementen en Accessoires.

Geen zin om zelf brood te bakken? Maakt niets uit, want de broodmodule is uiteraard ook zeer geschikt om voorgebakken brood af te bakken. Maar ook om bijvoorbeeld croissantjes, stokbrood of andere broodjes op te warmen. Lekker snel en eenvoudig. Wilt u trouwens andere gerechten warm houden? Dan kan dit ook makkelijk in of op de broodmodule van Garden Kitchen™. Denk maar aan een sauspannetje of gegrilde vlees, vis en groenten die u graag warm wilt wegzetten. Meer informatie vindt u bij accessoires.

buitenhaard en barbecue in de loungehoek

Garden Kitchen onder afdak

Meer producten voor buitenleven zien?

Bekijk onze andere site en laat u inspireren door de vele mogelijkheden: Solidus Meubelen.nl.

Contactgegevens

Garden Kitchen
Evert Polinder
Amaliahof 37
3851 KX Ermelo
Mob: 06-549 023 96