Grill/barbecue

Garden Kitchen™ is bij uitstek geschikt om te grillen en barbecuen. Door het gesloten en metalen (kachel)systeem is Garden Kitchen™ snel heet en houdt ook lang de warmte vast. Bovendien kan de temperatuur goed geregeld worden middels de temperatuurmeter en het bedienen van de luchttoevoer. Hierdoor zijn gerechten perfect te roosteren en snel gaar.

 

 

Elke Garden Kitchen™ is uitgerust met de mogelijkheid om te grillen en barbecuen. Hiervoor is een zwenkarm met grill rooster bijgevoegd, die standaard in de prijs is inbegrepen. Het rooster wordt op de zwenkarm geplaatst en beweegt flexibel binnen en buiten de buitenhaard. Hierdoor kan u goed blijven letten op uw gerechten. Handig voor het omdraaien en extra bedruipen of marineren zonder dat uw handen worden meegeroosterd of dat het gerecht op de grond valt. Het rooster kan op elke hoogte worden ingesteld. Afhankelijk van de hitte en uw gerecht bepaalt u zo de optimale grill hoogte.

garden kitchen buiten eten

Grillen is een gezonde vetvrije kookwijze met optimaal behoud van smaak. Bovendien is het een gezellige bezigheid! De veelzijdigheid is ook enorm. Verras jezelf en anderen met spiesjes van vlees of vis, gekruide balletjes gehakt of Oosterse saté. Groenten met een goede olijfolie of kruiden smaken eveneens perfect van de grill. Denk maar aan courgette, aubergine, paprika, tomaten, champignons, venkel enzovoorts. Experimenteer ook eens met verschillende marinades en sausjes. Dat geeft direct andere smaken en sferen aan uw gerechten. Oh ja, ook al gedacht aan gepofte aardappels in aluminiumfolie boven het haardvuur? Lekker uit het handje uitlepelen met een knoflooksausje….

multifunctionele barbecue

pizza bakken op buitenhaard

Buitenhaard Grill barbecue

Ook erg handig, een dubbel rooster, multifunctioneel.

barbeque buitenkoken garden kitchen

 

 

 

Meer producten voor buitenleven zien?

Bekijk onze andere site en laat u inspireren door de vele mogelijkheden: Solidus Meubelen.nl.

Contactgegevens

Garden Kitchen
Evert Polinder
Amaliahof 37
3851 KX Ermelo
Mob: 06-549 023 96