Over de Garden Kitchen

Is het een stijlvol object voor uw tuin of een buitenkeuken waarmee u kunt pizza’s bakken of grillen? U mag het zeggen. Wilt u heerlijk kokkerellen in eigen tuin? Borrelen bij een knapperend haardvuur? Familie en vrienden verrassen met het Bourgondische buitenleven?

Garden kitchen buitenhaard

Het is allemaal mogelijk met Garden Kitchen™! Een unieke buitenhaard met barbecue, grill, draaispit, rookoven, pizza- en broodoven. Uw alles in één buitenhaard!

Stoer gestookt op echt houtvuur. Met het doordachte ontwerp van Garden Kitchen™ maakt u heerlijke traditionele recepten. Wat dacht u van originele Toscaanse pizza’s uit de houtoven? Of het roken van oer-Hollandse paling? Grillen van Indonesische saté boven houtskool? Laat uw creativiteit maar de vrije loop! Het wordt trouwens lekkerder door het gebruik van écht houtskool. Na afloop van uw etentje stookt u ‘m nog eens flink op en zit u heerlijk rond het haardvuur.

Garden Kitchen™ is opgebouwd uit modules en accessoires die u zelf samenstelt. Zo ontstaat uw decoratieve buitenhaard. Met het kookgemak en ontwerp die passen bij uw eigen stijl. De keuze is aan u!

Onze filosofie is dat Garden Kitchen™ een duurzame eigen stijlvolle dimensie toevoegt aan uw tuin of terras. Daarom staat Hollandse kwaliteit voorop. Er is veel aandacht besteed aan het flexibele ontwerp en toepassing van de beste materialen.

De basis uitvoering kost € 1.790,00.

Hieronder te zien met een voetstuk 60.

barbecue,pizzaoven,grill, buitenhaard

Garden kitchen roestkleur

Meer producten voor buitenleven zien?

Bekijk onze andere site en laat u inspireren door de vele mogelijkheden: Solidus Meubelen.nl.

Contactgegevens

Garden Kitchen
Evert Polinder
Amaliahof 37
3851 KX Ermelo
Mob: 06-549 023 96